Dag 16 - år 2016

Dag 17 – år 2016

Så er det sku’ blevet søndag! Egentlig har min weekend været én hvor jeg bare har kunne sove, og heldigvis for det – fordi i fredags følte jeg næsten at jeg var på vej ud i en forkølelse, men heldigvis hjalp en masse søvn på det!

Det er nu også næsten en uge siden at jeg tog min don-joy-skinne af benet, og det går bare så godt. Jeg føler nærmest en bedring for hver dag der går. Nu er der nærmest også gået 2,5 måned – og fra start til slut er det kun gået frem af. Dog har jeg lært én ting – og det er at jeg ALDRIG igen vil falde ud af min kørestol.

MEN! Så læser jeg i går en artikel på EkstraBladet om Kristian Hegaard (Radikale Venstre), at han i fredags var i byen i Kødbyen – og bliver hevet ud af sin kørestol, gjort som et overfald! Så nogle gange kan andre mennesker jo sagtens være skyld i at man falder ud af sin kørestol – og det kan jeg jo ikke gardere mig i mod!

Dog synes jeg det er så GRIMT at man overfalder mennesker helt generelt – men tænk sig at overfalde mennesker som ikke er fysisk i stand til at gøre modstand. Det er jo tankeløst! Selvom et hvert overfald selvfølgelig er tankeløst – i hvertfald for det meste (HAHA) – nogle gange har jeg da tænkt at vold er vejen frem, hvis folk ikke har kunne forstå én ting, men heldigvis har jeg jo muskelsvind og lidt svært ved at være voldelig for alvor. Men jeg er jo ikke rødhåret for ingenting.

Sådan en holdning skal nok få folk op i det røde felt!

Jeg siger jo ikke at det er DET man skal gøre, men jeg siger at man da godt kan have haft tanken – men jeg tror nu at jeg er et langt mere reflekterende menneske, som lige ville trække vejret dybt en gang eller to – inden helvede ville bryde løs – men når nu vi taler om dybe vejrtrækninger, så kan det faktisk være problematisk med en respirator tilkoblet, som puster i det samme flow all day long!

I aften får jeg besøg af en veninde og hendes niece. Så skal der hygges med lækker mad og brætspil! Jeg er vidst inde i en brætspil-fase, desværre har jeg bare ikke selv så mange gode brætspil, men de står selvfølgelig på min ønskeseddel – og jeg har jo fødselsdag om under 1 måned! Dog ønsker jeg mig kun penge til denne fødselsdag, fordi jeg vil gerne ud og købe nogle helt bestemte tallerkener – som koster spidsen af en jetjager!

God søndag til jer derude! Tak fordi i her på 17’ende dagen læser mine indlæg.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 16 - år 2016