Dag 65 - år 2016

Dag 66 – år 2016

IMG_8936

Nu ender ugen – og enden på weekenden er nær. Dog har min søndag været både bekymrende, sjov og skøn. Det startede med at jeg vågnede kl. 11.45 og havde en aftale med min veninde Louise kl. 12! Shiiiiit, så havde jeg jo et kvarter til at komme ud af sengen osv. – men klokken blev over 12. Jeg skrev til Louise på Facebook, sms og forsøgte at ringe – uden held, for selvfølgelig var hendes mobil slukket. Samtidig med at jeg selvfølgelig blev LIDT irriteret – for frokosten var jo næsten klar – så blev jeg nok nærmere mere bekymret. Tænk hvis der var sket noget?!

Jeg skrev så til hendes kæreste, som var på arbejde – og han satte vel nærmest det hele Frederiksberg i aktion – og ja, overdrivelse fremmer forståelsen. Louise havde blot sovet over sig – og var ikke kommet ud af sengen – men det kom hun så!

Hun kom for sent, men vi spiste en dejlig frokost – lasagne og hvidløgs flute!

Så satte vi os til at drikke en masse kaffe og chai – og besluttede os for at se film. Det blev til to film, og den ene havde jeg set før og den anden havde Louise set før. Så det blev en vellykket eftermiddag med masser af hygge og kærlighed. Sådan her kan jeg virkelig godt li’ at en søndag er.

Så er jeg klar til at tage til samvær med min prinsesse i morgen. Planen er at vi skal hygge der hvor hun bor – og så har jeg nogle billeder med af mit hjem, så Anna-Elisia kan se hvordan hendes moster bor. Det er vigtigt i forhold til, hvis vi skal arbejde hen imod at hun skal hjem og besøge mig – sådan et det ikke er helt nyt for hende.

I hvertfald glæder jeg mig til i morgen – og glæder mig til at dele min kærlighed til Anna-Elisia med jer, så jeg håber i vil læse med.

Jeg håber mine læsere har haft en ligeså dejlig weekend som jeg har haft. Lad den nye uge komme an – hvor jeg har en del sociale aftaler, hvilket er så dejligt. Jeg skal se mennesker som jeg savner, elsker og holder af – så jeg ved næsten allerede nu at min kommende uge bliver fuldstændig fantastisk!

Noget af tiden skal også bruges på at kigge i kalenderen og måske planlægge en Jyllandstur, for jeg kan vidst nok ikke trække den længere snart! (HAHA)! Og jeg er træt af at de mennesker jeg kender bor så spredt rundt i Jylland – så det bliver altså ikke alle jyder (som jeg kender) der får et visit af mig.

Herfra er der en masse kærlighed ud til alle!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 65 - år 2016