Dag 63 - år 2016

Dag 65 – år 2016

12191589_753155048162522_6390658265039410972_n

I går besøgte jeg en skøn kvinde i Nordsjælland. Faktisk var hun pædagog i den SFO jeg gik i, da jeg var barn. Da jeg var barn havde jeg en støttepædagog, som hjalp mig i skolen og i SFO’en, med de ting jeg nu end ikke kunne – dengang var jeg gående, så der kunne jeg trods alt lidt mere end nu. Men når min faste støttepædagog var på ferie eller syg, så var det ofte denne kvinde som hjalp mig i stedet. Denne kvinde jeg besøgte i går, besøgte jeg også i november – og billedet øverst er fra den dag, hvor jeg fik hilst på lammet, Luna. Nu er Luna vel blevet til et får og jeg mødte hende desværre ikke i går.

Det var endnu et dejligt gensyn med min tidligere pædagog – og hun serverede lækker “indianergryde” og vi hyggede med kaffe og selvfølgelig X-Factor.

Næste gang vi skal ses, har vi aftalt at vi skal lave noget med filt og være kreative – og jeg har sagt at hun så må finde sine pædagogiske evner frem igen. (Haha)!

Men det var egentlig årsagen til at jeg i går ikke havde tid til at dele nogle ord med jer, men jeg havde den dejligste fredag – og det er trods alt det vigtigste.

I dag er blevet brugt på at jeg havde en “kort” telefonsnak med psykologen som er ved at lave forældrekompetenceundersøgelse af mig. Det er virkelig spændene hvad udslaget bliver på den – men jeg får e mundtlig fremlæggelse d. 4 april 2016. Det vigtigste er ikke om jeg får Anna-Elisia hjemgivet i alt det jeg gør – det absolutte vigtigste er at det bedste sker for Anna-Elisia, og det er konstant vigtigt for mig at pointere.

Mange spørg mig “vil du gerne have hun bor ved dig?” – og naturligvis vil det være det ultimative drømmescenarie, men jeg vil bare det som er bedst for Anna-Elisia og det får man ikke belyst uden at man laver alle disse undersøgelser, som kommer omkring alt. Så dette er vigtigt for mig – men i den grad også vigtig for Anna-Elisias fremtid.

På mandag skal jeg til samvær, hvilket jeg glæder mig så meget til! Jeg har endelig fået fremkaldt billeder af hvordan jeg bor, som jeg har tænkt mig at vise Anna-Elisia på mandag – så hun får en fornemmelse af hvordan hendes moster bor. Hun spørg nogle gange til hvor jeg bor – og hun forestiller sig som regel at jeg bor i et hus i Nykøbing Falster – men nej, jeg bor altså i en lejlighed i Nærum. Hun har bare en god fantasi – men NU er det vidst på tide at hun ser lidt billeder af mit lille hjem.

Inden jeg snakkede med psykologen, så startede min lørdag altså lige en lækker thebirkes!

image1

Og resten af lørdagen skal bruges på at hygge og slappe af. Fra i morgen og den næste uge frem har jeg noget på programmet hver dag – det bliver nu også dejligt, eftersom at denne uge virkelig har stået i afslapningens tegn! Men jeg lover jer at der nok skal blive tid og plads til at dele blogindlæg – som jeg nyder at skrive, nyder at dele – og nyder glæden ved at i læser med! Af hjertet kæmpe TAK for jer.

Hvis du har spørgsmål eller emner du vil have jeg blogger om, så giv en lyd!

Følg mig også gerne på Facebook!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 63 - år 2016