Dag 74 - år 2016

Dag 75 – år 2016

IMG_9158

Selvfølgelig skal der lige ske en lille ulykke med Karen. På en eller anden måde har Karen fået flået sin ene negl af på bagpoten, og det så bestemt ikke rart ud – men heller ikke sådan at det virkede som om at hun havde smerter (men nu får hun jo også smertestillende dagligt pga. slidgigt i sin ene hase). Derfor måtte vi afsted til dyrlæge og få tjekket bagpoten, og hun må IKKE slikke på sin pote – og derfor skal hun have halskrave på. Nu er Karen tilfældigvis en stor-slikker – så selvom jeg tænkte hun kunne undvære skærmen herhjemme, så er det en umulighed at få hende til at lade vær’ med at slikke på sin pote. Karen er nu sat i penicillin-behandling i 10 dage, fordi der ofte kan komme infektioner – og hun får jo smertestillende i forvejen, så hun bliver smerte dækket. Samtidig, så skal poten vaskes 1 gang dagligt med sæbevand.

Karen er ikke just tilfreds med sin skærm, som er hendes debut – men sådan er det!

For at det ikke skal være LØGN, så har Karen taget 200 gram PÅ, trods at hun faktisk er på slankekur – men det hænger nok sammen med at hun får langt mindre motion end hun plejer – dels pga. jeg har været en del hjemme med benet og dels fordi hun ikke må gå særlig meget pga. hendes slidgigt – og derfor har hun heller ikke fået motioneret ved at kunne lege med andre hunde, så ofte.

Nu er der ændret kostplan – Karen skal nu have opblødt mad – og mindre mad – men ved at det er opblødt, så håber vi det kan mætte hende mere, fordi der så er en del vand i maden.

Vi håber det lykkedes. Vægten siger nu 21,7 kg. – og hun skal helst veje 19.5 kg., men dyrlægen vil gerne godkende 20 kg. Der er sku’ et stykke vej endnu så!

IMG_9152

Inden dyrlæge-besøget, så fik jeg lavet negle – og de er SÅ flotte, men dog fik jeg ikke tipper på! Derfor er jeg nok først tilfreds med længden næste gang de skal laves. Jeg skal nok vise jer et billede af mine negle – og af Ronjas negle. På billedet er Anne i gang med at lave Ronjas negle – og de bliver SÅ flotte! Ronja får nemlig sat tipper på, så de bliver lange og smukke.

I må altså lige vente med billeder af vores negle til i morgen, men i skal være hjertens velkommen til at besøge Annes side på Facebook – hun er den dejligste negle’dame jeg kender!

Hun har igennem de sidste par år lavet mine negle kontinuerligt, men jeg har haft holdt ca. et halvt års pause – men nu er vi i gang igen. Man må jo gerne gøre noget for sig selv, så man føler sig lækker!

Jeg kan i hvertfald varmt anbefale at få lavet negle af Anne!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 74 - år 2016