Dag 72 - år 2016

Dag 74 – år 2016

IMG_9145

Den bedste måde at starte sin mandag på, er at blive vækket af at der først kommer en vicevært og kigger på mine radiatorer og bagefter en elektriker – for ja, der er bidende koldt i min lejlighed, og det har stået på hele weekenden. Generelt synes jeg der er koldt hvor jeg bor, men denne weekend har været EKSTRA kold – men nu må vi se om elektrikerens arbejde virker, men han kommer og tjekker i morgen og hvis ikke, så vil han tjekke rør i kælderen osv. – jeg glæder mig til at kunne koge igen!

Men jeg vågnede også op til at spise denne lækre laksemousse (dog manglede dig dild – men det kan undværes) og brød med smør. Så lækkert – og ikke mindst fantastisk at spise af mine royal copenhagen tallerkener.

IMG_9123

I går var jeg tæt på Næstved, for at besøge en veninde der. Pernille og hendes 3 katte. Nu er jeg ikke længere det store katte’menneske, men i skal da lige se et selfie’billede af Santino og jeg. Han er en lækker lille ragdoll’mis og han er glad for at møsse – han er smuk, men nej, jeg bliver aldrig super-fan. Jeg er nok et for stort hundemenneske – men Pernille er virkelig den dejligste og mest skøre kattedame, som jeg kender.

Pernille lavede lækker kylling, bagekartoffel og brunsovs (sauce?) til os – jeg elsker at være gæst, og elsker at have gæster.

Men det er nu også dejligt med en mandag, hvor jeg ingen planer har – andet end slappe af og se film hele dagen. Den sidste uges tid har jeg haft planer hver dag – og fra i morgen starter planerne igen.

Min bedste veninde og jeg skal begge have lavet negle, og jeg glæder mig til at vise jer resultatet på bloggen i morgen. Jeg er stadig i vildredde om hvilken farve jeg skal vælge, så måske du har en idé?

Jeg vil ønske dig en god start på denne nye uge – og håber din mandag er ligeså god som min.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 72 - år 2016