Dag 75 - år 2016

Dag 76 – år 2016

FullSizeRender

Sidste vintersæson var jeg ramt af 4 omgange forkølelse/ondt i halsen/snot osv. – men denne vintersæson har jeg IKKE været ramt overhovedet og havde håbet jeg kunne slippe helt forbi – MEN, nu er foråret på vej – og min lejlighed har over weekenden været bidende kold, så ja, jeg skulle da rammes nu. De sidste par dage har været med ondt i halsen og snot. Trods det, så synes jeg da selv at jeg ser forholdsvis frisk ud – men okay, et bad gavner jo også.

Jeg har i dag brugt dagen på at sove længe – fordi jeg tænker at kroppen har brug for masser af søvn, hvis den er lidt halvsløj – og jeg vil meget gerne være frisk og klar i hovedet til i morgen, hvor jeg skal til møde på kommunen vedr. Anna-Elisia. Der er først en halv times formøde med forvaltningen og derefter 1 times netværksmøde med plejefamilie, konsulentfirma samt forvaltningen. Jeg har “heldigvis” før klaret mig igennem et møde fyldt me snot – men det er sku’ ikke rart! Mine forhåbninger om at være helt på toppen til i morgen må jeg vidst skyde en hvid pil efter, men jeg tager skam afsted alligevel – fordi mødet er vigtigt!

Det ville NOK hjælpe en del hvis jeg kunne få mig selv til at drikke noget the med ingefær, men det smager ganske afskyeligt, men jeg kunne jo i stedet spise noget ingefær råt (det kan jeg trods alt lettere få ned – utroligt nok)!

IMG_9171

Her er et billede af mine negle, som jeg i går fik lavet af Anne. Farven er en af CND’s nye farver – aqua-intance og jeg synes den er SÅ lækker! Ovenpå er der en blå-grønlig-guld glimmer. Jeg ELSKER glimmer på neglene. Jeg er allerede i tænkeboks over hvordan de skal se ud i næste måned, når de skal laves igen – om 4 uger.

Får du lavet negle med shellac, så del gerne et billede af dine negle – måske jeg kan blive inspireret.

Se flere billeder af neglene ved at besøge Verden ifølge Camilla-Kenya på Facebook!

Nu er det i hvertfald tid til at slappe af og pleje min forkølelse.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 75 - år 2016