Dag 96 - år 2016

Dag 99 – år 2016

IMG_9447

Nu er vi på dagen før 100-dagen i dette år. Jeg har delt mange ligegyldige blogindlæg – men jeg har alligevel også kommet ud med nogle ting, som er blevet læst og delt en del. Jeg deler meget ud af mine egen hverdag – for bare at pointere igen og igen at mit liv kan være ligesom dit liv – men mine hverdage og weekender flyder nok ret meget sammen, hvor jeg nærmere holder lidt mere øje med datoer, fremfor hvilken ugedag vi befinder os i.

Dette billede er af Nikolas – og Nikolas er søn af min handicaphjælper Tove. I onsdags var jeg hjemme hos ham og hans forældre – og dette billede synes jeg selv er fantastisk skønt – og skaber glæde – og lykke.

Jeg nævner det fordi, jeg forleden dag skrev et blogindlæg – om det at handicappede ifølge forskning siger at handicappede er lykkeligst blandt andre handicappede. Heldigvis har de seneste dage alligevel fået belyst at det jo ikke gælder alle handicappede – trods at vi bliver placeret lidt i en minoritets gruppe.

At se en smuk dreng som Nikolas, skaber da bestemt lykke i mig. Så det er jo et faktum at det er individuelt hvad der skaber en lykke i et mennesker.

Det skaber også lykke i mig når jeg er sammen med min niece Anna-Elisia – som jeg har fuld forældremyndighed over – og hun er anbragt en plejefamilie. Som jeg tidligere har nævnt, så har jeg været i et forløb for at få lavet en forældrekompetenceundersøgelse – og på et tidspunkt vil jeg gerne fortælle lidt om det resultat der er kommet ud af undersøgelsen, men nogle ting er ikke egnet for det offentlige forum – og derfor vil min fortælling kun være i korte træk. Jeg har hele tiden givet udtryk for at jeg ville acceptere ethvert resultat – og det gør jeg i den grad også. Jeg glæder mig til at fortælle jer mere om det, men det må i vente med til i næste uge.

12928376_828249497319743_1198429519565595084_n

I mandags var jeg til samvær med Anna-Elisia – og hun viste stolt sin nye cykel frem. Et rigtig dejligt samvær, og selvfølgelig skaber hun lykke i mit hjerte.

Jeg var i går til forældremøde i Anna-Elisias børnehave – for første gang. Jeg har kæmpet for denne inddragelse i børnehaven – og særligt efter forvaltningen ikke inddragede mig i beslutningen om hvilken børnehave Anna-Elisia skulle gå i. Jeg er fuldstændig enig i at det er en god børnehave for Anna-Elisia – en lille og rolig børnehave. MEN… Det er en Rudolph Steiner børnehave – og jeg er ikke helt enig i deres principper. Dog er jeg enig i at hun selvfølgelig skal forblive der, for jeg kan sagtens høre på Anna-Elisia at hun er glad for børnehaven – hvilket vægter højest i mit hjerte. Det var rigtig spændene at være til forældremøde – og jeg “lærte” jo noget om deres principper – og jeg var også ærlig om at jeg fortsat er skeptisk. Rudolph Steiner havde mange gode principper også – og jeg er bestemt enig om nogle af tingene, men der er bare principper jeg ikke helt kan følge – men det var en oplevelse at være med.

Jeg tænker mange har “fordomme” om Rudolph Steiner – og det samme gælder også for mig. Der var en foredragsholder til forældremødet, som fortalte om “legens betydning” – og hun sagde også til mig at det var sundt at jeg er skeptisk. Så det er jeg fortsat – men jeg er åben for at de har nogle gode principper.

Hvad tænker du om Rudolph Steiner?

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 96 - år 2016