Dag 37 - år 2016

Dag 38 – år 2016

IMG_8519

Nu er jeg så klar til at have et 2 timers samvær i morgen med min niece, Anna-Elisia. Hun er ellevild med Frost og for nogle uger siden havde jeg besøg af en der hedder Maya, som gav mig (og Anna-Elisia gaver). Blandt andet gav hun disse sukker-stads-ting, som man kunne tegne på og sætte ovenpå muffins.

Så i dag er der blevet bagt muffins og jeg har tænkt mig at tage dem med til samværet med Anna-Elisia i morgen. Jeg tror og håber at hun bliver så glad!

FullSizeRender-3

Det er tilmed også fastelavn i morgen – og derfor er der jo også fastelavn i Anna-Elisias børnehave (som jeg “selvfølgelig” ikke deltager i) – men jeg har fået af vide af plejemor, at Anna-Elisia skal være klædt ud som Elsa fra Frost (hvilket er et kostume som jeg har givet hende. Det gør mig så glad!

Men okay – alt ved Anna-Elisia smelter mit moster’hjerte. Hun er min evige guldklump!

Det har været en skøn weekend – med en masse afslapning. Hvilket jeg virkelig har trængt til! Så mit mål med lørdag og søndag, om ikke at have nogle sociale aftaler er lykkedes (Yeaaah)!

I morgen starter hverdagen igen – hvilket nu også bliver dejligt.

Har jeres weekend også været vellykket?

Følg mig på Facebook!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 37 - år 2016