Dag 43 - år 2016

Dag 44 – år 2016

IMG_8615

For første gang i 3 måneder kan jeg have støvler på! Efter jeg d. 12 november 2015 brækkede mit lårben – og derfor har kørt rundt med sutsko på fødderne, kan jeg endelig nyde at have mine nye støvler på – som jeg købte i mandags. Det er da værd at vise frem!

I går havde jeg besøg af min bedste veninde, Ronja – og hendes kæreste Martin – og selvfølgelig deres hund Liva. Hvilket Karen var glad for – så de rigtig kunne lege!

Ronja blev sat til at gå mine støvler til – da det jo for mig er svært at gå sko til og udvide dem, så de er rare at have på. Derfor er det ret heldigt at Ronja og jeg bruger samme sko-størrelse. Hun er virkelig en uundværlig veninde.

IMG_8608

Vi hyggede med brætspil – Tickets to ride – og spiste de lækreste hakkebøffer. Ægte fredags’hygge!

I dag står den på et fantastisk program. Jeg skal til koncert med Kodaline – sammen med min hjælper – Anitta – og sammen med to af mine venner. Inden vi tager til koncert, så udløser jeg lige en for tidlig fødselsdagsgave på Gran Torino. Lækker mad kan jeg jo ikke modstå (selvom jeg jo til min fødselsdag kun har ønsket mig penge – fordi der er nogle tallerkener jeg virkelig ønsker mig, som skal købes – og de er monster’dyre – for mit dankort)!

Hvis du vil have et godt lørdags’smil, så burde du klikke her og se videoen af min hjælper Stian – han kan få smilet frem hos enhver med denne video! (Typisk hverdag med sin handicaphjælper)!

Hvad skal du bruge din lørdag aften på?

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 43 - år 2016