Dag 9 - år 2016

Dag 10 – år 2016

Nu er den første uge af år 2016 snart overstået – og jeg har “overholdt” mit eget mål med at lave et blogindlæg hver eneste dag. Selvfølgelig holder jeg øje med hvor mange der læser mine ord, fordi det er jo altid hyggeligst at dele sine ord, når folk læser med. I gennemsnit er der ca. mellem 80-100 som læser med hver dag – og det er jeg sådan set fint tilfreds med. Jeg skriver jo heller ikke disse indlæg kun for at få læsere, men det er klart at det motivere én til at blive ved med at skrive – når man faktisk skriver noget folk åbenbart gerne vil læse.

Jeg har haft en SÅ dejlig uge – jeg har haft en eller anden aftale eller plan hver dag – så jeg glæder mig til i næste uge, hvor jeg indtil videre har et par dage uden nogen aftaler eller planer overhovedet – udover at jeg måske skal sætte nogle hjælpere i gang med f.eks. lidt gulvvask – de praktiske ting skal jo også passes! Haha…

Og ens hjælpere skal jo holdes i gang! (Haha)

I aften skal jeg besøge et dejligt vennepar på Frederiksberg – Louise & Morten. Jeg skal se deres nye lejlighed, som jeg selvfølgelig glæder mig til at se, men jeg glæder mig nu mest bare til at skulle have en hyggelig aften med de to.

I morgen kommer dagen hvor jeg får min don-joy-skinne af mit ben – og hvis ikke det giver smerter at have den af, så kan jeg 100% undvære den! Ja, jeg glæder mig helt vanvittigt meget til at få den af – men det er også lidt skræmmende, fordi der er en form for tryghed i den nu. Jeg har jo haft den på i 2 måneder nu – pga. mit lårben brækkede, ved at jeg faldt ud af min kørestol. Så selvfølgelig “elsker” jeg den nu. Da jeg lå på sygehuset i november, sagde fysioterapeuten også “når du først har den på, så vil du ikke af med den igen” – og han fik jo tildels ret.

Nu må i alle komme godt ind i den nye uge – i morgen venter der for mig et tandlægebesøg (ja, det skal jo også passes)!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 9 - år 2016