Dag 76 - år 2016

Dag 77 – år 2016

FullSizeRender-2

Når dagens to møder er aflyst og jeg egentlig selv stadig er godt snottet, så må der drikkes ingefær-the imens jeg skriver dette blogindlæg. Jeg bryder mig ikke om ingefær i the-form, men det må da virke lidt – eller jeg håber. Senere skal der indtages suppe, med kartoffel, jordskokker, chili, persille og kalkunbacon – det må gerne være stærkt!

Der bliver i hvertfald i løbet af de næste 4 dage sat ALT ind for at jeg skal blive rask – for på mandag skal jeg til samvær med min lille prinsesse Anna-Elisia – og jeg VIL afsted og helst uden fare for at komme til at smitte hende. Jeg glæder mig til at få en hyggelig halvanden time med Anna-Elisia på mandag – så kære sygdom, nu må du gerne fortage dig!

Måske er Anna-Elisia syg? Jeg ved det ikke – i hvertfald fik jeg en sms fra sagsbehandleren om at plejemor havde aflyst møderne pga. sygdom. Mange er desværre nok ramte i denne tid, pga. vejrskift osv. – men jeg håber da ikke at det er lille’prinsessen som er blevet syg. Jeg var ellers næsten på vej ud af døren, fordi jeg ville køre i god tid – for det kan vitterlig være svært at finde en parkeringsplads i København, men ja, det er måske også fint for mig at jeg ikke skulle afsted, men i stedet kunne sidde her og drikke min ingefær-the.

Planen er ellers at jeg også gerne skulle i IKEA med min bedste veninde i weekenden, men heldigvis har hun skrevet at hvis jeg ikke er frisk, så kan vi også gøre det en af hverdagene i næste uge. Hun synes nemlig også at det er vigtigt at fokusere på at jeg bliver rask – selvom jeg ville elske at skulle IKEA-hygge med hende.

I morgen tager jeg til Nordsjælland og spiser middag – det glæder jeg mig til. Selvom man er syg, så må man jo også sørge for at komme ud og få lidt input – og selvfølgelig noget lækkert mad!

Nu vil jeg hygge med min handicaphjælper, Maria – og hvis du er nysgerrig på hvad vi får noget af tiden til at gå med, så kig her – fordi i dag fik Maria nemlig øje på en flot fyr i Nærum. Jeg har boet i Nærum i 8 år og jeg synes sku’ aldrig jeg ser nogle flotte fyre her – men det skete altså… Der er alligevel flotte fyre i Nærum.

Så bliver jeg vidst bare boende!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 76 - år 2016