Dag 10 - år 2016

Dag 11 – år 2016

IMG_8145

Jeg er typen som skriver stort set ALT ned i min kalender – og jeg ELSKER planlægning. I dag troede jeg at jeg skulle til tandlæge, fordi det havde jeg skrevet i min kalender – men da jeg sidder der og venter på at komme ind, så kommer klinikassistenten ud og spørger “skal du komme i dag?” – og nej, det skulle jeg åbenbart ikke. Jeg kom en hel UGE for tidligt! Heldigvis havde de tid til at tage mig ind, efter en anden patient – så jeg fik da alligevel tjekket tænderne i dag – og de ser fine ud. Heldigvis.

Faktisk hader jeg tandlæger – og hvis jeg kunne slippe for at gå til tandlægen, så havde jeg gjort det – men ens tænder er alligevel en stor del af ens udseende, så jeg vil jo gerne passe på dem – så om 3 måneder er det afsted til tandrensning igen.

Det andet positive er også at jeg næsten føler at jeg sparede penge i dag – nu har jeg jo valgt en lidt dyr tandlæge, som ligger på Strandvejen – og jeg synes nu nok at jeg plejer at betale det hvide ud af øjnene for en tur hos tandlægen – men denne gang skal jeg kun betale 320,- – så det er lækkert!

Og efter en tur hos tandlægen, så er det velfortjent at komme hjem og spise en lækker frokost! I dag var den ekstra lækker – hellefisk, brød, creme fraiche og selvfølgelig stenbidderrogn!

Og ja, jeg drømmer om at jeg en dag giver mig selv lov til at bruge 250,- på Sticks’n’Sushi KUN på en lille bitte smule avokado og ÆGTE kaviar! (og så kunne jeg tænke mig at lære at drikke en lille glas vin til – men nej, jeg dur ikke til vin!).

IMG_8149

Jeg må ikke glemme at fortælle det BEDSTE af det bedste. I nat da jeg gik i seng, så tog jeg min don-joy-skinne af benet – og jeg har ikke haft nogen form for smerte, så i dag har jeg heller ikke haft den på! Lægen sagde jo at jeg i dag måtte tage den af – og jeg er SÅ lykkelig over at min ben efter to måneder nu må være uden skinne.

Så i morgen vil jeg hoppe i ekstra varmt tøj – og tage i skoven og gå en tur med min hund, Karen! Det glæder jeg mig til – og jeg håber der vil ligge lidt sne i stedet for sådan noget sjap-sjap-is!

Selvom jeg hader at fryse, så er der alligevel noget super-hyggeligt ved vinteren – så den skal da alligevel nydes, når nu vi alligevel er så heldige at have den her i Danmark.

Vil du følge mit liv endnu mere – så klik ind på Verden ifølge Camilla-Kenya på Facebook!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 10 - år 2016