Dag 12 - år 2016

Dag 13 – år 2016

Eneste plan i dag var at holde personale-møde med mine handicaphjælpere, hvilket som altid går let og hurtigt. Det betyder ekstremt meget at have et fleksibelt og stabilt hjælperhold – og jeg ville ønske at jeg kunne give det gyldne råd til hvordan det rette hold stables på benene, men jeg tror egentlig ikke der findes en opskrift – og gud’ske’tak’og’lov’ for det! Det havde jo ikke været det samme, hvis der var en eller anden bestemt formel på hvordan ens hjælperhold bliver godt!

Et mål jeg har for 2016 er at at der ingen udskiftning i mit hjælperhold vil ske – og jeg tror egentlig heller ikke at det sker. Jeg fortæller tit ALLE mine hjælpere hvor højt jeg elsker dem – og værdsætter deres hjælp! Altså, jeg ved jo godt at det er et arbejde, så de “skal” jo hjælpe – men de giver også en masse anden hjælp som de ikke er forpligtet til, blandt andet at høre på brok fra mig – særligt omkring noget politisk eller kommune-mæssigt ævl! (Haha).

På min Facebook’side “Verden ifølge Camilla-Kenya” kan du se videoer af nogle af mine hjælpere – hvor de er ligeså skøre, som jeg ønsker de skal være!

Faktisk er jeg også ved så småt at planlægge årets FØRSTE tur til Jylland – der er selvfølgelig en del mennesker jeg så gerne vil se – og jeg når ikke at se jer alle (desværre)! Jeg ved endnu ikke om jeg kommer til Århus (ja, det bliver vist Århus næste gang!) i februar eller marts – men hvis det bliver februar, så vil jeg faktisk allerede komme lige præcis på min fødselsdag – d. 16. februar!

Så ja, det er nok kun datoerne der indtil videre er på plads – overnatning osv. har jeg endnu ikke fundet ud af. Jeg ved bare at jeg glæder mig til at komme til Jylland igen! Når jeg ikke er i Jylland, så ønsker jeg sommetider at bo i Jylland – men jeg er ÆRKE’nordsjællænder, så jeg fungere nok bedst her på Sjælland – ville nok max. kunne flytte til København, hvor jeg egentlig også gerne vil bo! (på et tidspunkt – jeg gør ikke så meget ved det).

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 12 - år 2016