Dag 69 - år 2016

Dag 71 – år 2016

IMG_9083

I dag har jeg været sammen med nogle skønne mennesker i Hellerup, hvor der blev serveret en lækker meze. Jeg synes at meze er SÅ lækkert, fordi der er mange små retter at vælge mellem – og man sidder virkelig og hygger med det. Det er vidst egentlig ikke en så udbredt ting i Danmark – men i f.eks. tyrkiet og grækenland er det vidst lidt mere “normalt”.

På mit billede ser i lidt af det – tomatsalat med feta, oliven, peberfrugt med ost. Udover det, så var der fiskefrikadeller med feta, svampe med gedeost, gulerods’chili-puré-dip-noget og bulgur. I hvertfald meget lækkert – og jeg kan varmt anbefale at man selv giver sig i kast med at lave en meze for sine gæster.

I hvertfald kan mine kommende frokost’gæster se frem til at jeg en der gerne byder på en lækker meze. Om ikke andet, så har i nu fået lidt inspiration – jeg vil i kommende indlæg gerne dele mine forslag til hvad jeg synes kunne være lækkert i en meze.

Meze’frokosten blev også samlingspunkt til at snakke lidt om min nieces og min sag – i forhold til at jeg i næste uge skal til formøde med forvaltningen, samt netværksmøde samme dag. Det bliver dejligt at lufte sine ord – endnu engang. Jeg har pt. ikke de vilde klagepunkter, da jeg jo er i gang med min forældrekompetenceundersøgelse – og den får jeg først mundligt fremlagt d. 4 april 2016 – og udleveret skriftligt i midten af april. Hvad næste step er efter det er jeg ikke sikker på – men i hvertfald HÅBER jeg på at Anna-Elisia og jeg kan få langt mere samvær, end det vi har haft indtil videre og nu.

Dog glæder jeg mig over at – jeg i løbet af de sidste 3 år har fået mere og mere samvær, så det går den rigtige vej, kan man jo godt sige. Det vigtigste er dog at det bedste for Anna-Elisia sker – og trods at der står beskrevet at Anna-Elisia ofte er træt efter samvær med mig, så tænker jeg at det ville være en god idé at udvide samværet – således at vi kunne få flere timer sammen – i stedet for at den 1,5 time vi har hver 14 dag skal være så intens, som det jo bliver – fordi vi jo naturligvis så gerne vil udnytte al vores tid sammen, på bedste vis. Men ja, det kan let blive intens – og derfor kan jeg jo sagtens forstår hvis Anna-Elisia bagefter er træt.

Så ja, jeg krydser fingre for mere samvær!

Heldigvis er jeg ikke i tvivl om at Anna-Elisia bor hos en plejefamilie som faktisk elsker hende, og jeg er helt sikker på at hun også elsker sin plejefamilie – men samtidig så er blodets bånd også stærkt.

Jeg opgiver i hvertfald aldrig at kæmpe for det bedste vil ske for min niece – i mens håber jeg at hendes mor kigger ned fra stjernerne og følger sin datter – og er stolt over hvilken prinsesse hun fik skabt til vores jord.

Til sidste vil jeg gerne sige TAK til nye følgere på min Facebookside. I går skrev jeg en kommentar på EkstraBladet – i en artikel som handlede om en “iskold handicaphjælper” i England. Jeg er jo selv i situationen at have hjælpere – og egentlig synes jeg det billede er lidt sjovt – fordi, der står en handicaphjælper og taler i telefon og ryger en smøg – samtidig sidder der en handicappet i kørestol læsset op med shopping-poser. Jeg valgte at kommentere at det er en “typisk hverdag” for handicappede (ment i sjov) – og det fik i den grad nye følgere til min side. Af hjertet tak for at i fik lysten til at følge mig og læse med! Jeg lover jer at jeg i ny og næ vil dele videoer af mine hjælpere – videoer som viser en typisk hverdag, med sin handicaphjælper.

Det behøver nemlig ikke være så trist eller hårdt, som nogle måske let kan komme til at tro.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 69 - år 2016