Dag 17 - år 2016

Dag 18 – år 2016

FullSizeRender-4

Okay, i dag kommer der et noget nær kærligheds-indlæg – eller mangel på samme! Jeg er lige blevet færdig med samtale med psykologen – i forhold til forældrekompetenceundersøgelsen. Ved første besøg kom vi omkring Anna-Elisia fra start til nu og ved andet besøg kom vi omkring min barndom – og nu voksenliv. I dag – som var tredje samtale kom vi omkring en blanding af det hele, inkl. kærligheds-livet! Eller kærligheden til mænd – og som vi blev “enige” om, så var der en kærlighed til en masse andet, end lige kærligheden til mænd. (HAHA)

Men som så mange andre danskere, så er jeg jo også på Tinder – i perioder. Sådan en periode er jeg faktisk i nu – men jeg overvejer at holde en pause, særligt fordi jeg har en tendens til at swipe til højre (sige ja) til ALLE – bare for at se hvem pokker der siger ja til mig – det er den hurtige løsning. Jeg slipper for at spilde min tid ved at skulle kigge på billeder og læse tekster, som er ligegyldige – MEN til gengæld, så får jeg en hel del ligegyldige spørgsmål, men jeg morer mig fint over dem!

I får da lige nogle eksempler her;

“Hej Camilla-kenya, det er sgu et specielt navn, var dine forældre hippier? Eller i mellemfolkeligt samvirke?”

“Hej Camilla-kenya… Vil du høre en vits der egner sig bedre i tale end på skrift?”

“What do you think is a better invention. Netflix or guacamole?”

“Ok Camilla lad mig lægge ud med de tunge spørgsmål: Hvad vil du helst opgive. Din kaffe eller din dyne?”

Meget genkendende er det jo at de fleste har svært ved at skrive Kenya med STORT “k”. Det irriterere selvfølgelig mine øjne – men jeg overlever det nok.

Mange er også forvirret omkring om jeg egentlig kommer fra Kenya! Og en del af forvirret over om jeg vil kaldes Camilla, Kenya, eller Camilla-Kenya. Det er selvfølgelig også forvirrende. (Til daglig kaldes jeg mest Camilla – eller andre kælenavne)

En gang for alle, så kan folk da lige få nogle svar her!

Nej, mine forældre var ikke hippier, og heller ej en del af Mellemfolkeligt Samvirke.

Ja, jeg ville gerne høre en vits der egnede sig bedre i tale end på skrift. Det var noget med hvorfor urolige børn på Fyn blev kaldt DAMP. Svaret var at det var fordi det tager for lang tid at udtale “aaaaaaaadddddddhhhhhhddddd” (siges med fynsk accent). Han indrømmede at man nok skulle have snaps i blodet for at synes den var sjov – jeg erklærerede mig egentlig bare enig.

Jeg synes guacamole er den beddste opfindelse – i hvertfald hvis det står mellem Netflix og guacamole. Og nej, han har ikke fået mit svar personligt.

Jeg vil helst undvære min dyne, svarede jeg. Næste spørgsmål der kom er så “hvad er det for en slags kaffe som er så tiltrækkende?” – svaret er rød Peter Larsen – mellemristet og formalet.

Så blev folket da lidt klogere på hvordan mit kærlighedsliv går.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 17 - år 2016